BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.429,60

Son Dakika Haberleri

GÜNCEL Murat Sancak bombaladı! Türk futbolundaki FETÖ'cüler! Adana Demirspor Eski Başkanı Murat Sancak, sosyal medya hesabından gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Sancak, Türk futbolunda birçok alanda FETÖ’cü olduğunu söylerken ‘ben yazmasam bile siz kimin olduğunu bileceksiniz’ ifadelerini...
DÜNYA Netanyahu, tutuklanmamak için Biden'dan yardım istemiş! Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) tarafından olası bir tutuklama kararı için, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun, ABD Başkanı Joe Biden'dan yardım istediği ortaya çıktı.
EKONOMİ Mehmet Şimşek'ten enflasyon için flaş mesaj: Güvenilir ortam oluştu Türkiye'nin enflasyonla mücadelesi sürüyor. Riyad'da konuşan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'de enflasyonla mücadeleyi desteklemek için güvenilir bir mali çerçeve oluştuğunu ve kamu maliyesinin de iyiye gittiğini...
GÜNCEL Seyir halindeki tır yolda oluşan çukura düştü Adana'da kum yüklü bir tır, seyir halindeyken yolda oluşan çukura düştü. Tırda yüklü kum yola saçılırken, sürücü çevredeki vatandaşların yardımıyla araçtan kurtarıldı.
DÜNYA Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Paralarımızı iade edin Nijerya hükümeti, ülkedeki yetkililer tarafından kaçırılan paraların ülkeye iade edilmesi için ABD'ye çağrıda bulundu.
SPOR Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı: Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum İspanya Ligi takımlarından Real Madrid forması giyen milli futbolcu Arda Güler, gol sevincinin hangi anlama geldiğini resmen açıkladı: Her şeyin Allah'tan geldiğine inanıyorum!
DÜNYA NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Ukrayna NATO üyesi olacak NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, silah teslimatlarının hızlanmasının önemini vurgulayarak, Ukrayna'ya daha fazla desteğin yolda olduğunu söyledi.
SPOR Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçları için flaş karar Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçları için flaş karar geldi. Süper Lig'in 36. haftasında tüm maçların, aynı gün ve aynı saatte oynanacağı açıklandı.
EKONOMİ Borsa İstanbul'dan kapanışta tarihi rekor geldi Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 1,69 değer kazancıyla günü 10.082,77 puanla rekor seviyeden tamamladı.
GÜNCEL O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i bile geride bıraktı Gazeteci Nedim Şener, bugünkü yazısında Avrupa ülkelerindeki PKK sempatizanlarının sayılarını açıkladı. Ülkelerdeki rakamları tek tek açıklayan Şener, Kandil'den daha fazla PKK sempatizanının Avrupa'da yuvalandığını söyledi.