BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Son Dakika Haberleri

EKONOMİ Ekonomide olumlu hava sürüyor! S&P, Türkiye'nin kredi notunu yükseltti! Standard & Poor's (S&P), Türkiye'nin kredi notunu, "B"den, "B+"ya yükseltti. S&P ayrıca, Türkiye'nin kredi notu görünümünü de pozitif olarak korudu.
SPOR Fenerbahçe Beko Final-Four şansını son maça bıraktı Turkish Airlines EuroLeague play-off serisinin dördüncü maçında Fenerbahçe Beko, Monaco'ya 65-62 mağlup oldu. Bu sonuçla seride durum 2-2'ye geldi. Son maç Monaco'da oynanacak.
SPOR Beşiktaş 90+7'de güldü Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Beşiktaş, sahasında Çaykur Rizespor'u 90+7 attığı golle 3-2 mağlup etti.
Kültür ve Sanat Mahmut Tuncer filmi için intihar etti 3 Mayıs’ta vizyona giren Bakkal Amca - Mahmut Tuncer filmi için Mehmet Ali Erbil ve Necmi Yapıcı ile kameralar karşısına geçen duayen Türkücü Mahmut Tuncer’den sürpriz sahneler geldi.
EKONOMİ Müftüye "Bitcoin caiz mi" sorusu! İntihara sürüklenenler... Nur Viral'in programına konuk olan Pendik İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, bir izleyicinin "Bitcoin caiz mi" sorusuna yanıt verdi.
DÜNYA Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den Türkiye açıklaması: Farklı düşünüyoruz Türkiye'nin İsrail kararı sonrası ABD'den Türkiye açıklaması geldi. Beyaz Saray, Türkiye'nin Uluslararası Adalet Divanında (UAD) İsrail aleyhine açılan "soykırım" davasına müdahil olması konusunda farklı düşündüklerini ancak bu durumun ikili...
SPOR Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor Antalyaspor, Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında yer alan Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza ile anlaştığı öğrenildi.
SPOR Beşiktaş ve Trabzon istiyordu! Dortmund, Marco Reus'un ayrılığını duyurdu Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekibi Borussia Dortmund, Marco Reus'un sezon sonunda takımdan ayrılacağını duyurdu. Ünlü futbolcunun adı Türk takımlarıyla anılıyordu.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gayemiz Netanyahu yönetimini ateşkese zorlamak MÜSİAD Yönetim Kurulu'nu kabulünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'le ticaretin tamamen durdurulmasıyla ilgili iş dünyasına çağrı yaptı.. Erdoğan, "İsrail ile ticaretin durdurulmasının ortaya çıkaracağı sonuçları iş dünyamızla istişare içinde...
DÜNYA İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Türkiye'nin olması bizim için aşağılanma! İsrail'in Türkiye hazımsızlığı bitmiyor. İsrailli Maliye Bakanı Smotrich yaptığı açıklamada Hamas ile yürütülen müzakerelerde Türkiye'den de katılım olduğunu iddia ederek "ulusal aşağılanma" yaşıyoruz dedi.