BIST 9.973
DOLAR 32,38
EURO 34,76
ALTIN 2.436,65

Son Dakika Haberleri

GÜNCEL Türkiye'nin yeni NATO Genel Sekreterliği için destekleyeceği aday belli oldu Türkiye, yeni NATO Genel Sekreterliği için Hollanda Başbakanı Mark Rutte'nin adaylığına destek vereceğini, örgütün diğer üyelerine bildirdi.
EKONOMİ Getir'den şaşırtan karar! Gelirlerinin yüzde 7’sini oradan elde ediyordu  Getir, Türkiye'ye odaklanmak için, gelirlerinin yüzde 7’sini elde ettiği Avrupa ve ABD pazarından çıkacağını duyurdu.
POLİTİKA CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile telefonda görüştü  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı telefonla arayarak, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün Taksim'de kutlanmaması yönündeki kararın gözden geçirilmesini istedi.
DÜNYA Netenyahu olağandışı stres altında! ABD ve İsrail kararı engellemek için bastırıyor İsrail basını, Tel Aviv ve Washington yönetimlerinin İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve diğer İsrailli bakanlar hakkında Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin (UCM) tutuklama emri çıkarmasını engellemeye çalıştığını ileri...
SPOR Premier Lig takımından Arda Güler için çılgın teklif İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United'ın, Real Madrid forması giyen milli oyuncu Arda Güler için astronomik bir bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu ileri sürüldü.
EKONOMİ Haftaya çok hızlı başladı! BIST 100 endeksi 10.000 puanı aşarak rekor kırdı  Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, 10.008,02 puanla rekor seviyeyi gördü.Analistler, ekonomi yönetiminin attığı adımların piyasalar tarafından olumlu karşılandığını belirtti.
POLİTİKA MHP'li İsmet Büyükataman'dan Ahmet Davutoğlu'na tepki: Rezilliğine rezillik katmaktadır MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman sosyal medya üzerinden Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na tepki gösterdi.
POLİTİKA İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan 'Taksim' açıklaması! 1 Mayıs'ta izin var mı?  İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Taksim Meydanı, Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu kapsamında belirlenen ve ilan edilen, yer ve güzergahlar arasında değildir." dedi.
GÜNCEL AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? Halka soruldu ankette ezici sonuç Asal araştırma 31 Mart yerel seçimlerde AK Parti'nin neden oy kaybettiğine ilişkin anket sonuçlarını paylaştı. Ankete göre neden olarak ilk sırada yüzde 51.9 ile Ekonomi/Enflasyon/Hayat Pahalılığı yer aldı.
SPOR Stanimir Stoilov takımını Süper Lig'e çıkaran 6. yabancı çalıştırıcı oldu Trendyol 1. Lig'de bitime 2 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Göztepe'nin Bulgar çalıştırıcısı Stanimir Stoilov, bu alanda başarıyı yakalayan 6. yabancı isim oldu.