BIST 10.274
DOLAR 32,23
EURO 34,80
ALTIN 2.414,79

Son Dakika Haberleri

EKONOMİ 500 TL ve 1.000 TL'lik banknot basılacak mı? Merkez Bankası Başkanı cevap verdi Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, "500 TL ve 1.000 TL'lik banknot basılacak mı?" sorusuna cevap verdi. Yeni banknot basımına finansal analiz ve teknik değerlendirmeler sonrası karar verildiğini belirten Karahan, "Bu yaptığımız analizler...
GÜNCEL  İsrail'e yönelik kısıtlamaların kaldırıldığı iddiası! Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan açıklama geldi Ticaret Bakanı Ömer Bolat, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, "Türkiye'nin İsrail'e yönelik kısıtlamaların çoğunu kaldırdığı" yönündeki iddiasını yalanladı.
EKONOMİ Merkez Bankası enflasyon tahminini yükseltti emekli ve memur zammında hesaplar değişti Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, bugün enflasyon sunumunda yıl sonu enflasyonda tahminlerinin yüzde 38'e yükseldiğini duyurdu. Enflasyon tahminin yükselmesi temmuzda zam bekleyen emekli ve memurların da hesabını değiştirdi.
POLİTİKA CHP lideri Özgür Özel: İsraf genelgemiz hazır, bütün belediyelerimize bu hafta gönderiliyor CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "İsraf genelgemiz hazır. Bütün belediyelerimize bu hafta gönderiliyor. Biz israfı bitirip hizmeti getirmeye, borçları bitirip, yatırım yapmaya, insanların yüzünü güldürmeye geldik. Sosyal belediyecilik yapmaya geldik."...
Kültür ve Sanat Haftanın filmleri belli oldu! 9 yeni film vizyona giriyor  Sinema salonlarında bu hafta komediden korkuya, bilim kurgudan animasyona 9 yapım izleyiciyle buluşacak.
SAĞLIK MHRS'de yeni düzenleme! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı: Onaylı randevu sistemi başlıyor Sağlık Bakanı Koca, hastane randevusunun bir gece önce onaylanmasını gerektiren Onaylı Randevu Sistemine, 13 Mayıs Pazartesi günü başlanacağını açıkladı.
DÜNYA İsrail'de Türkiye şoku: Türkiye’nin eylemi çok ani oldu bizi tedarik zincirimizin en zayıf noktasından vurdu Türkiye’nin 7 Ekim 2023’te başlayan Gazze işgaline tepki olarak önce 54 ayrı emtia ürününe ticaret yasağı getirmesi, ardından da İsrail’le ticareti askıya alması, İsrail’e ciddi darbe indirdi.
GÜNCEL Öğretmen atamalarında yeni dönem! Yusuf Tekin yeni detayları anlattı Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarındaki yeni dönemle ilgili bilgi verdi. Yeni mülakat sisteminin taslağındaki ilk detaylar belli oldu. Bu taslağa göre, mülakatlar 45 dakika sürecek ve kamera ile kayıt altına alınacak.
SPOR Harry Kane gittiği takımı kuruttu Bayern Münih de sıfır çekti Kariyeri boyunca herhangi bir şampiyonluk yaşayamayan Harry Kane, Bayern Münih'in Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e elenmesiyle bu sezonu da kupasız tamamladı.
EKONOMİ TCMB Başkanı Fatih Karahan: "Enflasyonda zirveyi mayısta göreceğiz"  Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Fatih Karahan, "Enflasyonda zirveyi mayısta göreceğiz. Bu çok net. Zirvenin mayıs ayında olmasının bir sebebi geçen seneden kaynaklanan baz etkisi." ifadelerini kullandı.