BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67

Son Dakika Haberleri

Beşiktaş Beşiktaş'ta Al Musrati derbide kırmızı kart gördü Beşiktaş'ta Al Musrati, Fred'e yaptığı faulün ardından VAR uyarısıyla kırmızı kart görerek takımın Fenerbahçe derbisinde 10 kişi bıraktı.
SPOR Buse Naz Çakıroğlu, Avrupa şampiyonu oldu Buse Naz Çakıroğlu, Anastasiia Kool'u 5-0 mağlup ederek 52 kiloda Avrupa Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazandı.
DÜNYA X, Mandela'nın hesabını "Özgürlük Filosu"na desteği sonrası sonra askıya aldı Sosyal medya platformu X, Nelson Mandela'nın torunu Nkosi Zwelivelile Mandela'nın hesabını "Uluslararası Özgürlük Filosu"na destek açıklamalarından sonra askıya aldı.
Fenerbahçe Fenerbahçe - Beşiktaş maçı (CANLI YAYIN) Fenerbahçe, Süper Lig'in 34. hafta mücadelesinde sahasında Beşiktaş'ı konuk ediyor.
GÜNCEL Balıkesir'de bulunan kemik parçalarının ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu belirlendi Balıkesir'in Gönen ilçesinde 23 Nisan'da bulunan kemik parçalarının, geçen yıl haziran ayında sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'e ait olduğu tespit edildi.
POLİTİKA İYİ Parti'de tarihi kurultay! Seçim ikinci tura kaldı İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi resmen sona eriyor. İYİ Parti 5. Olağanüstü Kurultayı'nda, genel başkan seçimi için oy verme işlemi devam ediyor. Seçim 3. tura kaldı.
GÜNCEL 1854 tarihli Avrupa'nın en kalabalık 100 şehri listesine Türkiye'den 5 şehir girdi 3'ü dikkat çekti Sosyal medyada 1854 tarihli Avrupa'da yayınlanan bir liste paylaşıldı. En kalabalık 100 şehir listesinde Türkiye'den sırasıyla İstanbul, Edirne, Selanik, Bükreş ve Sofya yer aldı.
SPOR Arda Güler'in lakabını takım arkadaşları koydu, Real Madrid paylaştı Real Madrid'in dünyaca ünlü Brezilyalı yıldızı Vinicius Junior, Arda Güler'e 'Goler' lakabını taktı.
DÜNYA Ruslar ABD tanklarını avlayınca Ukrayna tankları cephe hattından çekti Ukrayna, ABD tarafından sağlanan Abrams M1A1 muharebe tanklarını cephe hattından geri çekme kararı aldı. Askeri uzmanlara göre, Rus insansız hava araçları bu tankların cephede tespit edilmeden ya da saldırıya uğramadan faaliyet göstermesini çok...
Fenerbahçe Aziz Yıldırım oyunu kullandı Ali Koç ile barışacak mı? Fenerbahçe'de 20 yıl başkanlık yapan Aziz Yıldırım, 6 yıl aradan sonra ilk kez Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı seçimlerinde oy kullanmak için Faruk Ilgaz Tesisleri'ne geldi. Yıldırım, Nihat Tokat'ın Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ı barıştıracağı...