BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.523,23

Son Dakika Haberleri

POLİTİKA Erdoğan, CHP’li belediyelere tepki gösterdi: İçkiyi yaygınlaştırmak masum adımlar değil Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada CHP'li belediyelere başlatılan içki satışı nedeniyle tepki gösterdi.
POLİTİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İran İslam Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı kardeşim sayın İbrahim Reisi ve heyet üyelerinin vefatından derin üzüntü duyduk. Ülkemizde 1 günlük yas ilan...
DÜNYA İsrailli muhalif milletvekili Cassif'den Netanyahu'ya kötü haber İsrail Parlamentosundaki muhalif Ortak Liste Partisi Milletvekili Ofer Cassif, UCM Başsavcısı Kerim Han'ın, İsrail Başbakanı Netanyahu ve Savunma Bakanı Gallant hakkındaki "yakalama kararı" başvurusunu doğru bir karar olarak...
POLİTİKA Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir ve Aliyev ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Vekili Muhbir'le telefon görüşmesinde Türkiye’nin bu acılı günlerde İran’ın yanında olduğunu, İran halkının kederini paylaştığını belirtti. Aliyev ile de görüşen Erdoğan bölgesel konuları ele...
SPOR Ünlü yıldız Balotelli için devreye girdi! O kulübe gidebilir Adana Demirspor'da Mario Balotelli dönemi sona eriyor. Mavi Şimşeklerle olan opsiyonunu kullanmama kararı alan Balotelli, bir sonraki hedefini de açıkladı.
Fenerbahçe Dursun Özbek'in konuştuğu sırada F.Bahçe'den flaş paylaşım Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in basın toplantısına başladığı sırada Fenerbahçe Kulübü sosyal medya hesabından bir paylaşım yapıldı.
DÜNYA UCM'den İsmail Heniyye ve Kassam Tugayları kararı! Hamas Hareketi, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Başsavcısı'ndan İsrail'deki savaş suçlusu yöneticilerin tümü hakkında tutuklama kararı çıkarması, Hamas liderlerine ilişkin ise yakalama kararının iptal edilmesi talebinde bulundu.
SPOR Dursun Özbek'ten derbi sonrası sert mesaj: Ali Koç'tan hesap soracağım Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yaptığı basın toplantısında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan hesap soracağını söyledi.
DÜNYA Aliyev ile yakınlaşan 3 liderin başına gelenler şaşırttı! Dünya İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin ölümünü konuşuyor. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüşen ve ilişkilerini geliştirme yolunda önemli adımlar atan liderlerin kısa zaman içerisinde suikaste uğraması, helikopterinin düşmesi ve tehditler...
GÜNCEL Panik yaratan deprem! AFAD'dan son deprem verileri, şiddeti kaç? Elazığ'ın Sivrice ilçesinde saat 15.28'de, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.